TEŞEKKÜRLER VALİ DOĞAN, BAŞKAN YILMAZ

TEŞEKKÜRLER VALİ DOĞAN, BAŞKAN YILMAZ

VAKIF İŞHANI DÜĞÜMÜ NİHAYET ÇÖZÜLDÜ

Aylardır Hatay’ın gündemini meşgul eden Vakıf İşhanı meselesi HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın tüm oyalama çabalarına rağmen Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yoğun çabaları ve girişimleri neticesinde çözüldü. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın aylardır sorun çıkartarak süreci çözümsüzlüğe götürmesine rağmen söz konusu Hatay olunca yalnızca elini değil gövdesini dahi taşın altına koyan Hatay Valisi Rahmi Doğan ve gelecek nesillere daha güzel bir Antakya bırakmak için gecesini gündüzüne katan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sürecin sonlandırılması için tüm imkanları seferber etti.

LÜTFÜ SAVAŞ’IN ENGELLEMELERİNE RAĞMEN PROJE İMZALANDI

Yandaşlarına milyonlarca liralık ihaleleri pasladığı iddiası hala sıcaklığını korurken, halkın yararına olan bu projeye yanaşmayan Lütfü Savaş’ın tüm engellemelerine rağmen projede imzalar atıldı. Antakya’da, Vakıf İşhanı yeri ile ilgili anlaşma, takas şeklinde oldu. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 58 Milyon TL fiyat biçilen eski Fuar Alanı’nı alacak. Hatay BB’nin anlaştığı vakıf ödemesi 27 Milyon TL ise 58 Milyon TL’den düşürülecek. Aradaki 31 Milyon TL Hatay BB’ye ödenecek. Bu anlaşma ile Lütfü Savaş, aylardır Hatay gündemini oyalaması, Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere ile hizmet yapma noktasında olan herkese vakit kaybettirmesi sebebiyle tüm vatandaşların tepkisini çekti.

TEŞEKKÜRLER VALİ RAHMİ DOĞAN, TEŞEKKÜRLER BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Hatay halkının menfaatine olan bu projedeki katkı, emek ve sabırlarınızdan dolayı başta Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan olmak üzere Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkürü bir borç biliriz. Hatay halkı kendisine hizmet edenleri de, hizmete engel olanları da asla unutmayacak.

TEKSÖZ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, sürecin olumlu olarak neticelenmesinden dolayı mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı. Başkan Teksöz yayınladığı teşekkür mesajında, “Hatay’a yakışan oldu. Emeği geçen başta Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan beyefendiye, Hatay Milletvekillerimize, Antakya belediye başkanımız sayın İzzettin Yılmaz ağabeyimize, Vakıflar bölge müdürümüz Ümit Gökhan Çiçek kardeşimize sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.