Meşale Gazetesi

TİMUR ŞAŞMAZ’IN ANNE ACISI

TİMUR ŞAŞMAZ’IN ANNE ACISI

TİMUR ŞAŞMAZ’IN ANNE ACISI

Hatay’ın sevilen ailelerinden biri olan Akdoğan ailesinden Soley Akdoğan dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Bölgemizin  saygın gazetecilerinden Şaşmaz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Antakya Ülkü Ocakları ikinci başkanı olan Timur Şerif Şaşmaz’ın annesi olan merhume Soley Akdoğan’ın cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal,Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Soyalan, Türk Sağlık-Sen Hatay İl Başkanı Hayrettin Şahin, Hatay protokol üyeleri, resmi kurum müdürleri, Meclis üyeleri, STK başkanları, Siyasi partilerin temsilcileri, İş adamları, akraba ve sevenleri katılarak Akdoğan ailesinin ve Timur Şerif Şaşmaz’ın  acısına ortak oldular.Merhume Soley Akdoğan’ın Antakya Öğretmen Evi karşısında bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırı üç gün boyunca taziye ziyaretinde bulunmak isteyenlerin akınına uğradı.

Ruhuna Hatmi Şerif Okundu

Vefatının üçüncü gününde Merhume Soley Akdoğan’ın ruhu için okutulan Hatmi Şerif programı Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksi Taziye Salonunda  yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak Merhume Soley Akdoğan’a Allah’tan rahmet,  Akdoğan ailesine, kıymetli meslektaşımız  Timur Şerif Şaşmaz’a başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.