TKGTV’DEN 300 AİLEYE GIDA YARDIMI

TKGTV’DEN 300 AİLEYE GIDA YARDIMI

Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı ve Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadriye Umaroğlu, Ramazan ayında 300 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Umaroğlu, pandeminib bir an önce bitmesini ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış gelmesini dileyerek şu açıklamalarda bulundu:” Dünyayı etkisi altına alan Covit-19 küresel salgınının işgücüne ve ekonomiye olumsuz yansımaları hissedilse de Pandemiyle mücadelede merkezi yönetimin, yerel yönetimlerin özellikle de sağlık çalışanlarının hayatlarını ortaya koyarak verdikleri mücadele hepimizce takdire şayandır.

Devletimizin, sağlık kurullarının uyarıları dikkate alınır, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilirse sürecin daha hafif atlatılmasına katkı sağlamış oluruz. Bu mübarek ayda dualarımız Pandeminin bir an önce bitmesi, tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur ve barışın gelmesidir.

Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı; manevi duyguların arttığı; milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek bir aydır. Toplumumuzda en yüksek seviyede bulunan bu güzel duygularla, yaşadığımız zorlu sürece rağmen saygıdeğer hayırseverlerimizin, iş insanlarımızın değerli katkılarıyla bu yıl da TKGV Hatay Şubesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahibi 300 aileye ulaştırmanın gönül rahatlığı içindeyiz.

Bu vesileyle desteklerini bizden esirgemeyen saygıdeğer iş insanlarımıza, hayırseverlerimize, STK’larımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyor, sağlıklı günler, bol kazançlar diliyorum.

Değerli Hataylıların, aziz milletimizin Ramazan bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutlulukla idrak edeceğimiz nice Ramazanlara ulaşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.