TOKDEMİR COVİD’DEN ÖLEN KİŞİ SAYISINI SORDU

TOKDEMİR COVİD’DEN ÖLEN KİŞİ SAYISINI SORDU

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, verdiği soru önergesinde Hatay’da Covid-19’dan kaç kişinin öldüğünün açıklanmasını istedi.Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir Salık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlamasıyla istemiyle verdiği soru önergesinde, “Covid-19’a yakalanan kişilerin çoğu, hafif ile orta düzeyde semptomlar göstermekte ve özel bir tedaviye ihtiyaç duymadan iyileşmektedir. Bazıları ise ciddi şekilde hastalanmakta ve tıbbi ihtiyaç duyulmakta olup kısmen vefatla sonuçlanmaktadır” dedi ve şu sorulara cevap istedi:

1. Covid-19 virüsü salgının Türkiye’de ortaya çıktığı tarih olan 15 Mart 2020 tarihinden; 1 Aralık 2021 tarihi arasında geçen sürede Hatay ili genelinde vefat eden kişi sayısı kaçtır?

2. Covid-19 virüsü nedeniyle bahsi geçen tarihler arasında Hatay ili genelinde hayatını kaybeden kişilerin kadın, erkek ve yaş dağılımına göre vefat oranı nedir? Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.