TOKDEMİR, İKTİDARA MI MUHALEFET, YOKSA HALKA MI?

TOKDEMİR, İKTİDARA MI MUHALEFET, YOKSA HALKA MI?

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, kendisine sadece Kırıkhan, Reyhanlı ve Hassa’dan oy verilmiş gibi davranarak, Hatay Milletvekili sıfatı taşıdığını unuttu. Hatay’ın en az tanınan vekili konumunda bulunan Tokdemir, ofis milletvekilliği yapmaya devam ederek neyi amaçladığı henüz bilinmiyor. TBMM’de Hatay halkının hakkını savunmaktan uzak duran etkisiz soru önergeleri hazırlayarak günü kurtarma derdinde olan Tokdemir, Hatay halkının haklarını savunmak, Hatay’a kazanımlar elde etmek, başkentte yatırımlarla ilgili süreçleri takip etmek gibi çok sayıda görevinden hiçbirini yerine getirmiyor. Kendisinin bu konumu itibariyle iktidara mı muhalefet ettiği, yoksa Hatay halkına mı muhalefet ettiği akıllarda soru işareti olarak bulunuyor. Ana muhalefet milletvekili değil de daha alt kademe vekil veya toy bir siyasetçi gibi davranan Tokdemir, halkla içiçe olmaktan uzak durarak, görevinin hakkını veremiyor.

DİĞER VEKİLLER ADETA AĞZIYLA KUŞ TUTUYOR, TOKDEMİR, ELİNDEKİNİ KAÇIRIYOR

CHP’nin Hatay’daki diğer milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve Suzan Şahin, çalışmalarıyla ve tempolarıyla takdir toplarken, Tokdemir adeta ata mirası niteliğinde kendisine altın tepside sunulan milletvekilliği sıfatının altında ezildikçe eziliyor. Millet zamlarla, enflasyonlarla ve birçok sorunla çırpınır gülmeyi unuturken, Vekil Tokdemir, kendisine sunulan ballı maaş, dokunulmazlık zırhı, diş implantından çok sayıda ayrıcalığın tadını çıkarırken, kahkaha atmaktan kendini alamıyor.

YEMİN ETTİ, KÜRSÜYÜ UNUTTU

Milletvekilliği yemini ettikten sonra meclis kürsüsüne adım atmayan, oturduğu yerden karalama kağıdına yazdığı notları okuyan İsmet Tokdemir, adeta kürsüyü unuttu. Halkın sorunlarını meclis kürsüsünden dile getirmesi için Ankara’ya yollanan ancak kendisini unutturan Vekil Tokdemir ile ilgili vatandaşlar görevinin hakkını veremediğini belirttiler.

NEYE GÜLÜYORSUNUZ SAYIN TOKDEMİR?

Lütfü Savaş’a yakınlığı ve ailesinden miras kalması dolayısıyla vekil listesine yazılan Tokdemir, halkın sorunlarını dile getirmekten uzak iken, etrafa mavi boncuk dağıtırcasına gülümsemesi vatandaşları kızdırdı. Kamuoyundan Tokdemir’e yönelen tepkiler arasında; “Halk aç iken, kirasını ödeyemez, faturalar altında ezilir iken Vekil Tokdemir neye gülüyor? Halkın vekili ise görevini yapsın, ya da bize gülmesinin sebebini açıklasın. Sayın Tokdemir, neye gülüyorsunuz?” şeklinde sitemler yer aldı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.