TOKİ KURA SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN

TOKİ KURA SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, çekilen TOKİ kura sonuçlarının vatandaşlara ve ilçeye hayırlı olması temennilerini iletti.

Yayladağı’nda yapılacak olan TOKİ konutlarının Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine katılan Yalçın, elleriyle çektiği kuradan çıkan 250 hak sahibine 2 yıl içinde teslim edilecek konutların yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Başkan Yalçın, kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada; “TOKİ Kura Sonuçları İlçemize Hayırlı Olsun. Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi olan TOKİ Konutları sahiplerinin belirlenmesinde kura çekimlerine katıldık. 413 başvuru bulunan ilçemiz için 250 Konut kura çekilişi sonucu ev sahibi olacaklara hayırlı, uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum ve TOKİ Başkanlığımıza hemşerilerimiz adına teşekkür eder, projenin ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.