TOPAL’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET

TOPAL’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı milletvekili eğitimci Serkan Topal, Altınözü Kaymakamlığı’na atanan Cem Gümrükçü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İlçelere hizmet getirilmesinde her zaman üzerine düşeni yapan ve her türlü desteği sağlayan Vekil Topal’a Kaymakamlık ziyaretinde CHP Altınözü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali İsaoğulları ve CHP İlçe yöneticisi Fecir Aksu da eşlik etti. Vekil Topal, Altınözü’nün son dönemdeki gelişiminde bir önceki kaymakam Bülent Uygur’un büyük payının olduğunu belirtti ve yeni kaymakam Cem Gümrükçü’nün ilçeye yapacağı katkı ile Altınözü’nü daha ileriye taşıyacağına inandığını kaydetti.

TOPAL: ALTINÖZÜ SİZDEN HİZMET BEKLİYOR

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’yü ziyaretinde konuşan CHP Milletvekili Serkan Topal, “Altınözü yakın zamana kadar geri planda bırakılan bir ilçeydi. Ancak son dönemde büyük mesafeler kat etti. Bunda kendini ilçesine adayan Sayın Bülent Uygur’un payı çok büyük. Altınözü daha önceki kaymakamını da Vali olarak buradan gönderdi. Sayın Bülent Uygur da Gaziantep Vali Yardımcılığı’na terfi ederek ilçeden ayrıldı. Altınözü doğasıyla, insanıyla, zenginlikleriyle çok özel bir ilçe. Sizin de bu ilçeye atanmanız Altınözü için büyük şans olacaktır. Daha önceki görevlerinizde ilçelere yaptığınız katkılar takdire şayandır. Bu anlamda deneyiminizle Altınözü’ne çok şey katacağınıza inanıyorum. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyor, Altınözü sizden hizmet bekler diyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Cem Gümrükçü, Milletvekili Topal ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.