TOPAL,YENİMAHALLE HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ

TOPAL,YENİMAHALLE HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ

CHP Hatay milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP ilçe başkanı Av. Turgay Abacı, başkan yardımcısı Av. Ferit Sağ, meclis üyeleri; Hikmet Suadiye, Fevzi Yüksek, CHP gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları ve Yenimahalle muhtarı Behçet Deniz, Yenimahalle halkı ile biraraya gelerek vatandaşların sorunlarını dinlediler.

“İMAR PLANI İLE İLGİLİ CİDDİ BİR MAĞDURİYET VAR”

İmar planı ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Topal “İmar planı ile ilgili ciddi bir mağduriyet var. Biz bunu başkanımızla beraber değerlendirdik.  Bunu düzeltmek gerek. Başkanımız “Biz bunun çalışmasını yapacağız” dedi. Bunun çalışmasını yaptıktan sonra Büyükşehir’e göndereceğiz. Hepimiz bu haksızlığı gidermek adına mücadelemizi sürdüreceğiz ”dedi.

REKLAM ALANI

TOPAL: “BUNUN ADI VİCDANSIZLIKTIR”

Sosyal medyada kendisine haksız eleştiriler yapıldığını söyleyen Topal: “Burada bir çukur açılmış ya da bir kanalizasyon patlamış birileri sosyal medyada “Serkan Topal nerede.”diye soruyorlar. Arkadaşlar el insaf, elinizi vicdanınıza koyun. Mevcut olan Belediye başkanını yazmıyor. Serkan Topal’ı yazıyor. Bu Serkan Topal’ın görevi mi? Yani orada başka birini yazamıyor, cesaret edemiyor. Serkan Topal’ı yazıyor. Bunun adı vicdansızlıktır.”

MUHTAR DENİZ “HBB SAMANDAĞ’INA HAK ETTİĞİ HİZMETİ YAPMADI”

Yenimahalle muhtarı Behçet Deniz , Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Samandağ’ına olan hizmetleri aksattığını söyleyerek; “HBB Samandağ’ına hak ettiği hizmeti yapmadı. İmar planı,  Mezarlık, yol  ve su gibi sorunlar hala sürüyor” dedi. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.