Toplu Taşıma Araçlarından Vatandaş Şikayetçi!

OTOBÜSLER TIKA-BASA DOLU OLUYOR.KIŞIN SICAK AYLARDA VE YAZIN SOĞUK AYLARDA DURAKLAR DA VATANDAŞLAR KALABALIK BEKLİYOR.

Toplu Taşıma Araçlarından Vatandaş Şikayetçi!

Yeni Ulaşım Modeline önce kooperatif yönetimleri sonra araç sürücüleri şimdi de yolcular isyan etmeye başladı.
Yolcuların toplu ulaşım araçlarında daha konforlu ve rahat bir ortamda yolculuk yapması kent merkezlerinde ki trafik sorununu rahatlamak amacıyla uygulamaya geçirilen Ulaşım modeli çerçevesinde yollara çıkan yeni toplu taşıma araçları vatandaşları mutlu etmeyi başaramadı. Eski tip toplu taşıma araçları otobüslerin trafikten men edilmesinden dolayı trafikte kullanılan toplu taşıma araçlarının Hatay Büyükşehir Belediyesini ulaşım dairesi bu kez vatandaşların otobüslerde yer bulamıyoruz tepkisiyle karşı karşıya kaldı.
HERŞEY GÜN BE GÜN DAHA BERBAT OLUYOR
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan vatandaşlar eski otobüs ve minibüsleri trafikten men edip yenileri caddelere sürülünce sayı bakımından önemli bir azalma yaşandığı gözlenmiştir.
Bu da yazın sıcak aylarında ve kışın soğuk aylarında duraklarda 30 dakikaya yakın beklememize sebeb oluyor.Daha önceleri en geç 7 dakikada gelen toplu taşıma araçları şimdilerde 25 ile 35 dakika arasında gelmeye başladı.
Duraklarda bu kadar uzun bekleyen vatandaşlar gidecekleri yerlere geç kalmalarından dolayı herşey gün be gün daha berbat olmaya başladığını belirtiler.
Hatırlanacağı üzere çalışma çerçevesinde yaşanan yeni gelişmelere otobüs kooperatif yönetimleri de tepki göstermiş ve sistemin yürümeyeceğini söylemişlerdi.
Vatandaşların bu açıklaması ve yaşadıkları sorun sonrasında sürücüler ile vatandaşlar aynı sorun çerçevesinde birleşmiş oldu.Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım
Dairesi Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) soruna yönelik nasıl bir çözüm önerisi getireceği ise merak konusu oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.