TORPİDO’YA JET DESTEK 

TORPİDO’YA JET DESTEK 

Fima Otomotiv Yedek Parça ve Madeni Yağ sahibi Durmuş Yıkar, Hatay’ı yüzme sporunda gururla temsil eden torpido lakaplı Ömer Şaydak’a destek olacağını açıkladı.

Yıkar, Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek olan Şaydak’a Mersin’de yapılacak yarışlar boyunca maddi ve manevi olarak destek olacak. Hatay’ın bir değerine sahip çıkarak örnek olan Yıkar, yapacağı destekle ilgili açıklamasında; “Her yarıştan derece alarak, başarıyla dönen Torpido’ya destek çıkmayı kendimize görev bildik. Allah’ın izniyle, Torpido bu yarıştan da alnının akıyla çıkıp yine Hatay’a ilkler yaşatacağından şüphemiz yoktur. Hatay’ın bir markası olan Fima Otomotiv Yedek Parça ve Madeni Yağ ailesi olarak, Hatay adını geniş kitlelere duyurma gayretinde olan Torpido’ya ve antrenörü Murat Şaydak’a başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yüzme sporunda Hatay’ı temsil eden tek sporcu olan Ömer Şaydak’ın bu başarısını ‘gururumuz’ diye nitelendiren Fima Otomotiv Yedek Parça ve Madeni Yağ sahibi Durmuş Yıkar’ın desteği spor kamuoyu tarafından beğeniyle karşılandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.