TOSÇELİK ANADOLU’NUN ZİRVESİNDE

TOSÇELİK ANADOLU’NUN ZİRVESİNDE

Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş., Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi sıralamasında bu yıl da zirveyi kimseye kaptırmadı. Anadolu 500’de ilk kez 2013 yılında birinci sırayı alan, 2016 – 2022 yıllarında art arda yedi kez birinci olan Tosçelik, toplamda sekiz birincilik ile Anadolu 500 tarihinde en çok birinci olan şirket olmayı da sürdürdü.

TOSYALI BAŞARININ SIRRINI PAYLAŞTI

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleşen ve yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği “Anadolu 500 Ödül Töreni sonrası açıklama yapan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, başarılarını Anadolu topraklarının bereketine ve insanlarının bitmek bilmeyen inancı ve çalışma azmine borçlu olduklarını belirterek,  “Ekonomist Dergisi nin düzenlediği Anadolu 500 araştırmasında Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi kategorisinde bu yıl da Tosçelik şirketimiz ile 1’incilik ödülüne layık görülmekten ve ödüllerimiz arasına yenilerini eklemekten dolayı gurur duyuyoruz. Geleneği bozmadan yıllardır zirvede olmamız, ülkemize katma değer yaratma yolunda büyük bir motivasyon kaynağı. Hedeflerimizi büyüterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.