Meşale Gazetesi

TOSYALI ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

TOSYALI ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar ile ilgili Ankara’da verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

HER ŞEY İSKENDERUN İÇİN

Ankara’da yoğun bir görüşme trafiğinde bulunduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret ettik. Ziyarette kentimize yapılan sportif tesisler ve yenilerinin yapılması noktasında verimli bir görüşme gerçekleştirdik.Projelerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Bozgeyik’e teşekkür ediyoruz “dedi.

PROJELER HIZLI BİR ŞEKİLDE HAYATA GEÇECEK

 Belediye Başkanı Tosyalı,” Daha sonra AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ile birlikte Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı’yı ziyaret ettik.Ardından halkımıza hizmet noktasında bir takım ziyaretlerde daha bulunduk. Kentimize ve halkımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz“ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.