TOSYALI; HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK

TOSYALI; HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni (HGC) ziyaret etti. Ziyarette cemiyet binasında bulunan basın müzesini gezen Tosyalı, HGC Yönetim kurulu üyeleri Mithat Kalaycıoğlu, Nihat Mazmanoğlu ve Sabriye Sönmez’den müze hakkında bilgi aldı.Daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Tosyalı, toplantı salonunda soruları yanıtladı.Sorulan bir soru üzerine İskenderun’un 45 mahallesine ayrım yapmadan eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Tosyalı, “Bu en çok dikkat ettiğim konu. Göreve geldiğim günden bu yana asla ayrım yapmadım. Bu mahalle bize oy verdi buraya hizmet edelim, bu mahalle oy vermedi bu mahalleye hizmet götürmeyelim düşüncesine hiç girmedik. 45 mahallemize de eşit hizmet götürdük. Götürmeye de devam ediyoruz.” dedi.

HEDEFİMİZ DAHA ÇAĞDAŞ BİR KENT

İlçe geneline yaptıkları hizmetler ile ilgili bilgilerde veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun’u daha çağdaş, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Seçim döneminde sözünü vermediğimiz projeleri bile gündemimizde var. Mesela olimpik yüzme havuzu ve stadyum gibi. Önümüzdeki günlerde bu iki projemizin ihalesini yapacağız. Yerleri hazır ve en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.