Meşale Gazetesi

TOSYALI, HERŞEY İSKENDERUN İÇİN

TOSYALI, HERŞEY İSKENDERUN İÇİN

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Feyezan Kanalı ve çevresi daha modern ve daha güzel hale gelecek” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekilimi Abdulkadir Özel, DSİ 6.Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Hatsu Genel Müdürü Muhammet İkbal Polat ve mahalle muhtarları ile birlikte Aşkarbeyli’den başlayarak yelken kulübüne kadar olan bölgede incelemelerde bulundu.

İSKENDERUN’A DEĞER

Yapılan incelemeler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli iletişim halindeyiz.

Halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında birçok çalışmayı birlikte gerçekleştiriyoruz. Feyezan Kanalı ve çevresinde yapılacak olan ıslah, düzenleme oluşturulacak olan yeni rekreasyon alanları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk ”dedi.

Bir süre önce kanal içerisinde DSİ ile ıslah çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Bu inceleme gezisinde muhtarlarımızın da değerli düşüncelerini aldık. HATSU kanal içerisine akan kirli sulara müdahale edecek. DSİ kanal çevresinde olan arazilerin devri ve projeye katkı sağlayacak. Vekilimiz her zaman bizlerin destekçisi.

Eski bağlama mevkiinden denize doğru devam edecek proje ile feyezan kanalı ve çevresi son derece güzel bir görünüme kavuşacak. Her şey İskenderun için “şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.