TOSYALI, KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

TOSYALI, KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı,yayımlamış olduğu mesajında; şunları kaydetti:”Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Kadir gecesi, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Yüce Allah’ın biz kullarına sunduğu eşsiz nimetlerinden biri olan bu gece, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması ve ilahi rızayı kazanmak için çok önemli bir fırsattır.

Bu mübarek gecenin, hemşerilerimize ,ülkemize ve milletimize, tüm İslam Âlemine, tüm insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesi, koronavirüs pandemisinden kurtulmamıza vesile olması en büyük duamızdır. Bu vesileyle, tüm halkımızın ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum “Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.