TOSYALI’DAN İSKENDERUNLU ŞOFÖRLERE ZİYARET

TOSYALI’DAN İSKENDERUNLU ŞOFÖRLERE ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dünya Şoförler Günü dolayısıyla İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ın yanı sıra Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve şoför esnafları hazır bulundu. Tosyalı, ziyarette şoförlerin sorunlarını ve çözüm yollarını değerlendirdi. Başkan Teksöz, ziyaretinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkürlerini iletti.

“PARMAĞINI UZATANA GÖVDEMİZİ SİPER EDERİZ”

Teksöz, yayınladığı mesajda; “İskenderun belediye başkanımız sayın Fatih Tosyalı kardeşimizi Iskenderun şoförler ve Otomobilciler odası başkanımız ve hesob başkan vekilimiz Erol Akın ve yönetim kurulu ile birlikte ağırladık. İskenderun esnaf ve sanatkârlarımızın istek sorun ve taleplerini istişare ettik. Her zaman için Esnaf ve sanatkarların emrinde ve hizmetindeyiz dedi. Dünya şoförler günümüzü kutladı. Parmağını uzatana gövdevimizi siper ederiz” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.