TOSYALI’LARIN DEİK ZAFERİ

TOSYALI’LARIN DEİK ZAFERİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’in 2021 Yılı İş Konseyleri Seçimli Olağan Genel Kurulu seçimlerinde Tosyalı Ailesi, baba-oğul olarak bir kez daha çifte zafere imza attı. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı ve Senegal İş Konseyi Başkanı, şirketin yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Fuat Tosyalı’nın oğlu Şerif Tosyalı ise Türkiye-Moritanya İş Konseyi Başkanlığı’na getirildi.

BABA-OĞUL İŞBİRLİĞİ POTANSİYELİNİ ARTTIRACAK

Yeni dönemde de Afrika ülkelerindeki ticaret diplomasinin temsilcileri olan baba – oğul, göreve seçildikleri yeni konseylerde de ikili ilişkilerin ticari ve ekonomik boyutta geliştirilmesine yönelik platform oluşturulmasına ve mevcut işbirliği potansiyelinin değerlendirilmesine yönelik çalışmalarla büyük katkıda bulunacak. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı daha önce DEİK Cezayir İş Konseyi Başkanlığı yaparken, oğlu Şerif Tosyalı da DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı’nı yürütüyordu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.