TRAFİK EKİPLERİ DENETİMDE

TRAFİK EKİPLERİ DENETİMDE

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, kent genelinde denetimlerini sürüdürüyor. Kurban Bayramı’nın ardından şehir genelinde yoğun mesai yapan ekipler, kural ihlali yapanlara cezai işlem uyguluyor. Drone eşliğinde yollarda denetimler gerçekleştiren ekipler, bu gün de motosiklet denetimi yaptı. Kasksız gezen, yaya geçitlerinde ve kaldırımlarda motor süren, abartılı egzoz takan, öte yandan ters şeritlerde seyreden sürücüler durdurularak cezai işlem uygulandı. Trafik Şübe Müdürü İdris Kan’ın talimatları doğrultusunda, devam eden denetimler, kent sakinlerinden takdir topladı.

SÜRÜCÜLER   MEMNUN

Yapılan kontrollerden son derece memnun olduklarını ifade eden sürücüler de kontrollerin denetlediğini görünce, memnuniyetlerini dile getirdiler. Gerçekleştirilen Trafik kontrolünde yayalar için ayrılan geçitleri kullanan motosiklet sürücülerine, kask takmayan motosiklet sürücülerinin yanı sıra ehliyet sorgulamaları da yapıldı.  Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.