TSK, 17 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

TSK, 17 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekat bölgesine düzenlenen hava harekâtında 17 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hudut güvenliği, bölge huzuru ve emniyeti için yürüttüğü operasyonların aralıksız devam ettiği vurgulandı.

Açıklamada, Mehmetçik’in Pençe-Kilit bölgesinde gösterdiği kahramanlığa dikkat çekildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en tehlikeli ve zorlu arazilerde teröristlerin sığınaklarını imha ettiği, PKK’yı bölgeden temizlemek için verdiği mücadeleye değinildi.

Başarılı hava harekâtı sonucu 17 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, “Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak” ifadelerine yer verildi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.