TÜBİTAK 4005 PROGRAMI DESTEKLİ PROJE KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI

TÜBİTAK 4005 PROGRAMI DESTEKLİ  PROJE KAPANIŞ TÖRENİ YAPILDI

TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında Türkiye genelinde kabul edilen 42 projeden biri olan ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen “Dersleri Ters Düz Eden Yenilikçi Dijital Uygulamalar” konulu proje 30 sınıf öğretmenine eğitim programında yer alan konuları çoklu ortam temelli zenginleştirilmiş etkinliklerle sunma becerilerini geliştirmeyi amaçlamış ve bunun yanında projede öğrencileri araştırmaya, yaratıcılığa, işbirlikçi çalışmaya yöneltme, başkalarıyla etkili iletişim kurabilmelerini ve öğrenme süreçlerini tasarlama becerilerinin gelişimini artırmaya çalışıldı.

Proje Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenleri, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli eğitmen öğretmenleri ve proje ekibinin katkılarıyla 01/08/2021 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda başlamış olup 06/08/2021 tarihinde Antakya Öğretmenevi ASO Konferans Salonunda tamamlandı.Proje 6 Ağustos 2021 cuma günü Antakya Öğretmenevi A.S.O. Müdürlüğünde yapılan kapanış töreni MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Onur Kan, Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şevket İyi, TÜBİTAK Gözlemcisi Hasan Bedir, Proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bozak ve proje ekibi ile proje eğitimcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiş olup katılımcı öğretmenlere belge takdim edilerek program sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.