TÜBİTAK BİLİM OLİMPİYATLARI TANITIM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TÜBİTAK BİLİM OLİMPİYATLARI TANITIM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan 07.01.2022 tarihinde Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Seminerine katıldı.

Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Sabah, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Doğan, Okul Müdürleri, Antakya ve Defne’de görev yapan kimya öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Tübitak Bilim Olimpiyatları Seminerine konuşmacı olarak katılan Gazi Ü. Fen Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Özkan tarafından sunum eşliğinde seminer verildi. Seminer sonunda Gülistan, konuşmacı Doç. Dr. Hamdi Özkan’a verdiği bilgiler ve sunum için plaket takdim ederek, bu semineri düzenleyen Şube Müdürlerine, Okul Müdürü Murat Yurtsever’e, katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Fadime Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.