TÜRK KIZILAYI HATAY’DA DESTAN YAZIYOR

TÜRK KIZILAYI HATAY’DA DESTAN YAZIYOR

Bir dizi ziyaret ve inceleme için Hatay’a gelen Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık,” İnsani açıdan gönüllüsüyle, bağışçısıyla şube ve temsilcilerimizle Türk Kızılayı Hatay’da gerçek bir destan yazıyor” dedi. İlk olarak Hatay Kızılay Şubesini ziyaret ederek, Başkan Kudret Özbakış’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kınık, daha sonra Hatay’da faaliyet gösteren şube başkanları, temsilcilikler ve gönüllülerle buluştu. Kınık’a, ziyaretlerinde Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ve Denetim Kurulu Üyesi Şükrü Can eşlik etti.

REYHANLI’DA LOJİSTİK MERKEZİ KURULACAK

Antakya Nedime Keser Aksam Sanat Okulu’ndaki Türk Kızılay’ın göçmen çocukların dramını anlatan “Göç ve Çocuk” konulu resim sergisinin açılışı gerçekleştiren Kınık, Reyhanlı’da büyük bir afet ve insani yardım lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.Kınık, “Hatay, Kızılaycılığı zirvesinde yürüten bir şehir. ‘Tüm Hataylılar bir Kızılaycı’ desem abartmış olmam. Bir ensar ve yardımlaşma şehri. Buradaki projelerimizi de bu toplantıda ele alacağız. Burada çok sayıda yatırımımız var. Yeni yatırımlarımız da olacak. Reyhanlı’da büyük bir afet ve insani yardım lojistik merkezi kuruyoruz. Burası hem Hatay’da hem de sınır ötesi yardımlarımızda sistemimizi güçlendirecek bir yer olacak. Burada yapacağımız ilk yardım merkezleri, toplum merkezleri, gönüllülük merkezleri ve ilçe şubelerimizin fiziksel kapasitelerinin artırılması, araç gereç personel teminleriyle de Hatay’ın her ilçesinde her noktasında Kızılaycılık faaliyetlerini siz bağışçı ve gönüllülerimizin desteğiyle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.