TÜRK KIZILAYINA DOĞUM GÜNÜNDE KAN HEDİYE EDİYORUZ KAMPANYASI İLGİ GÖRDÜ

TÜRK KIZILAYINA DOĞUM GÜNÜNDE KAN HEDİYE EDİYORUZ KAMPANYASI İLGİ GÖRDÜ

Kadın ve Demokrasi Derneği (Kadem) Hatay şubesi tarafından Türk Kızılay’ının 152. Kuruluş yıl dönümü münasebeti ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

İskenderun sahil Anıt alanı yanında bulunan Kızılay kan bağışı merkezinde Kadem Hatay şubesi yönetim kurulu, üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen kan bağışına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkan yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ve Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri’ AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in eşi Özlem Özel’de destek verdiler. Yapılan Kan bağışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadem Hatay şube Başkanı Selma Tunç “ Doğum gününde Türk Kızılay’ına kanlarımızı hediye etmek istedik. Her türlü afetin sanı sıra ihtiyaç duyulan her anda halkımızın ve ihtiyaç sahibi olan insanların yardımına koşan Türk Kızılay’ına bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak destek olmalıyız.

 Pandemi süreci ile kan stoklarında sıkıntının yaşandığı ülkemizde kan vermenin önemini bu vesile ile bizlerde gündeme getirerek örnek olmaya çalıştık. Destek olan kanını Türk Kızılayına hediye eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı’da Türk Kızılay’ına kanını hediye etti. Kan veren Başkan Tosyalı Kadem’e teşekkür ederek bu süreçte Kızılay’ın kan stoklarına İskenderunlular olarak destek verilmesi gerektiğini belirtti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.