TÜRK KIZILAYI’NDAN KIŞLIK GİYSİ YARDIMI

TÜRK KIZILAYI’NDAN KIŞLIK GİYSİ YARDIMI

Komşu ülke Suriye’de yaşanan karışıklardan dolayı yaşamlarını zorluklar içerisinde sürdüren İdlip’te yaşayan vatandaşlara Türk Kızılayı Hatay Şubesi tarafından başlatılan proje ile toplanan kışlık giysi malzemeleri yola çıktı.İdlip’te zor hayat koşullarında yaşayan vatandaşlara duyarsız kalmayan Türk Kızılayı Hatay Şubesi, soğuk ve sert geçen kış mevsiminde bir kez daha gerçekleştirdiği projelerle kamuoyunun takdirini kazanmaya devam ediyor. İdlip’te yaşayan vatandaşlar için gerçekleştirdiği yardım kampanyası kapsamında toplanan kışlık giysiler Türk Kızılayı Hatay Şubesi’nde bulunan gönüllü üyeler tarafından paketlenerek yola çıktı.

ÖZBAKIŞ’TAN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen kampanya ile ilgili kısa bir açıklama gerçekleştiren Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Ecz. Ş. Kudret Özbakış, “Yanı başımızda çocuklar üşüyor, insanlık üşüyor. Kızılay Hatay Şubesi olarak başlattığımız projemiz ile 209 adet atkı, 435 adet bere, 356 adet eldiven, 343 adet içlik, 204 adet ayakkabı, 33 adet battaniye, 96 atkı-bere-eldiven takım, 4 bin 850 adet muhtelif giyim ve benzeri malzemelerden oluşan toplam 6 bin 984 parça kışlık malzeme İdlip’teki kardeşlerimizi ısıtmak üzere yola çıktı. Tüm üye ve bağışçılarımıza insanlığı ve yürekleri ısıttıkları için teşekkür ederiz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.