Meşale Gazetesi

“TÜRKÜLERLE ÇANAKKALE ZAFERİ” KONSERİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

“TÜRKÜLERLE ÇANAKKALE ZAFERİ” KONSERİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Antakya Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’nun Şef Erhan Önal tarafından organize edilen “Türkülerle Çanakkale Zaferi” adlı konseri izleyenlere duygu dolu saatler yaşattı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 107. Yıldönümü nedeniyle ile organize edilen programa Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı, Hatay Kültür Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Selma Sönmez, AK Parti Gençlik Kolları Antakya İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı programda yaptığı açılış konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Kıymetli misafirler, Belediyemiz Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen “Türkülerle Çanakkale Zaferi” programımıza hoş geldiniz. 

Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz, Ankara’daki programlarından dolayı bu akşam aramızda olamadılar. Değerli Başkanımız sizlere selamlarını ve sevgilerini iletti.Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin engelleri aşabileceğinin en güzel örneğidir. Millet olarak bizler, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılarak bizlere emanet eden her bir şehidimizi daima minnet ve şükranla anacağız.Bu anlamlı programa iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale şehitlerini saygı, minnet ve dua ile anıyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum.” Aziz şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başlayan program, Şiirler, türküler, video gösterimleri ile devam etti. Çanakkale Savaşı ve Kurtuluş Zaferi’nin konu alındı programda izleyiciler duygu dolu saatler yaşadılar. 

Çanakkale şehitlerinin anısına yazılan şiir ve şarkılarla duygulanan misafirler, bazı türkülere Türk Bayraklarını dalgalandırarak eşlik ettiler.Programın sonunda izleyiciler ayakta alkışlayarak beğenilerini ifade ettiler. Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı, Hatay Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör ve AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Selma Sönmez, sanatçılara ve Şef Erhan Önal’a çiçek takdiminde bulunarak bu güzel programa verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Program protokol üyeleri ile sanatçıların günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.