TUT ELİMİ DERNEĞİNDEN , HATAY’DA İHTİYAÇ SAHİBİ 3 BİN KİŞİYE RAMAZAN YARDIMI

TUT ELİMİ DERNEĞİNDEN , HATAY’DA İHTİYAÇ SAHİBİ 3 BİN KİŞİYE RAMAZAN YARDIMI

Merkezi İsviçre’de bulunan Tut Elimi Derneğinin Türkiye temsilciliği, İyilik Hareketi Projesi kapsamında Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye gıda alışverişi yapabilecekleri içerisinde 100 lira olan kart dağıttı.

Merkezi İsviçre’de bulunan Tut Elimi Derneğinin Türkiye temsilciliği, İyilik Hareketi Projesi kapsamında Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye gıda alışverişi yapabilecekleri içerisinde 100 lira olan kart dağıttı. ( Cem Genco – Anadolu Ajansı )

Derneğin Türkiye temsilciliği gönüllüsü Turgut Tunç, AA muhabirine, ramazanın bereketini paylaşmak için Hatay’a gittiklerini söyledi.

Ramazanda, Reyhanlı’daki Türk ve Suriyeli 3 bin kişiye gıda alışverişi yapabilecekleri, içerisinde 100 lira bulunan kart dağıttıklarını belirten Tunç, şunları kaydetti:

“Özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde zor durumdaki ailelere yardım ulaştırmayı amaçladık. Bugün Reyhanlı’da hayırseverlerin bağışlarıyla alınan kartları ailelerimize dağıttık. Emeği olanlara teşekkür ederiz. Dernek olarak ramazanda İyilik Hareketi Projesi’ni hayata geçirdik, bu kapsamda Türkiye, Arnavutluk, Bangladeş, Nijer, Çad, Endonezya, Kamerun, Burkina Faso, Togo, Tanzanya ve Filipinler’deki 100 bin kişiye de gıda, nakdi yardım, temizlik ürünleri, iftar ve sahur ikramları ile çeşitli yardımlar yapıldı.”(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.