TUTAR, OSMANİYE ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE İSTİŞAREDE BULUNDU

TUTAR, OSMANİYE ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE İSTİŞAREDE BULUNDU
  • 21.11.2025 16:23
  • 0
  • 5
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Sivil toplum ve sendikal faaliyetler kapsamında kurumlar arası iş birliğini güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Hatay Memur-Sen Başkan Vekili ve Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Tutar, önemli temaslarda bulunmak üzere Osmaniye’yi ziyaret etti.

Başkan Tutar’a bu ziyarette, bölgenin siyasi aktörlerinden önceki dönem Hassa AK Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı eşlik etti. Heyet, Osmaniye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Yerel Yönetimler Şube Müdürü Mustafa Evcil’i makamında ziyaret ederek bir araya geldi.

Kurumlar Arası İstişare ve Teşekkür

Ziyaretin temel amacının, sendikal faaliyetler, Hatay’ın yeniden imar süreci ve yerel yönetimler ile çevre şehircilik alanındaki güncel konular hakkında istişarelerde bulunmak olduğu belirtildi. Özellikle Hatay’ın deprem sonrası toparlanma sürecinde komşu illerdeki iyi uygulamaları ve deneyimleri yerinde görmek, görüş alışverişinde bulunmak önem taşıyor.

Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Tutar, gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tutar, Şube Müdürü Mustafa Evcil’in nazik ve sahiplenici tavrına teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Osmaniye Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Yerel Yönetimler Şube Müdürü Sayın Mustafa Evcil’i, önceki dönem Hassa AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Cafer Sarı ile birlikte ziyaret ettik. Nazik ve sahipliğinden dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”

Bu ziyaret, Hatay’daki sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi figürlerin, komşu illerdeki resmi kurumlarla bağlarını güçlendirerek, bölgenin genel gelişimine katkı sağlama hedefini bir kez daha ortaya koydu.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ