TUTAR’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

TUTAR’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, beraberindeki Büro Memur-Sen Şube Bşk Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Göre ile birlikte AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan’ı ziyaret etti.

Son 22 yıldır yapılan atılım ile adeta yeni bir Türkiye hayata geçiren irade olan AK Parti’nin Hatay’daki temsilcisi olan Dr. Erdoğan ile gündeme dair istişarelerde bulunan Tutar, hükümet eliyle Hatay’a yapılan yatırımların takdire şayan olduğunu kaydederek, Hatay’daki mesaisinin yanı sıra Ankara’da da yoğun mesai harcayarak Hatay’a hizmetlerin kazandırılmasına büyük katkı sağlayan İl Başkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. AK Parti’nin Hatay’da zafere ulaşmasına Dr. Erdoğan’ın sağladığı katkının unutulmayacağını kaydeden Tutar, milletin partisi olan AK Parti’nin Hatay’da daha da gelişmesi için yapacağı çalışmalarda teşekkürlerini iletti. Dr. Erdoğan, anlamlı sözleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı Tutar ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.