TUTAR’DAN MÜSEVİTOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

TUTAR’DAN MÜSEVİTOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, kamu kurum ve kuruluşlarıyla her daim iyi ilişkiler kurmaya devam ediyor.
Başkan Tutar, bu kapsamda 6 Şubat asrın felaketi depremlerden bu yana hizmetlerini aksatmadan sürdürüp, Hatay’a katkıda bulunan Vergi dairesi başkanı Cemil Müsevitoğlu’nu yeni hizmet binasında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
“MÜSEVİTOĞLU’NUN ÇALIŞMALARI KALKINMA ADINA ÖNEMLİ”
Hatay Vergi Dairesi’nin kent ve devlet ekonomisine büyük katkılarının bulunduğunu, Müsevitoğlu’nun başarılı politikalarıyla Hatay’ın bu alanda marka haline geldiğini ve vergi toplanmasında kentin Türkiye’de ilk sıralara yükselmesinin istikrarlı politikaların ürünü olduğunu kaydetti. Başkan Tutar, ziyaret vesilesiyle Müsevitoğlu başta olmak üzere tüm vergi dairesi çalışanlarına da başarılar diledi.
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, ziyareti için Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Hüseyin Tutar’a anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.