UĞUR ASLAN’IN AFARA’SI HATAY’DA

UĞUR ASLAN’IN AFARA’SI HATAY’DA

Şirin Aktemur’un kaleminden sahneye dökülen ve aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği ‘Bir Arabesk Müzikali ‘Afara’ ile Uğur Aslan, izleyenlere, dönem konseptiyle hazırlanan mekanda, 9 kişilik orkestrasıyla birlikte arabesk ziyafeti yaşatıyor.

Hataylı Sanatçı Uğur Aslan, “Afara – Bir Arabesk Müzikali” adlı müzik şöleniyle, Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Yargı dizisindeki Eren Komiser rolünün başarısına “Afara- Bir Arabesk Müzikali” ve televizyon programını ekleyen Aslan, en sevilen arabesk şarkılarla kendi hayat hikayesini harmanladığı müzikalinde; dekoru, kıyafetleri ve repertuarıyla, sevenlerini zamanda adeta bir yolculuğa çıkaracak.

Uğur Aslan, “Afara” performansı boyunca, sahnede güçlü bir orkestrayla onlarca arabesk şarkı söyleyip, hem oyuncu hem müzisyen olarak seyirciyi büyülerken, sevenlerini birçok sürprizle de buluşturacak. Bugün artık afara olan arabesk, afara kalan ahlak, afara kalan gazino kültürü, afara kalmış bir döneme selam çakmayı da ihmal etmeyecek.

“Bir Arabesk Müzikali, Afara”, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da Sümerler Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşuyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.