Meşale Gazetesi

ÜLKEMİZİ HEDEFE ÖĞRETMENLER ULAŞTIRACAK

ÜLKEMİZİ HEDEFE ÖĞRETMENLER ULAŞTIRACAK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren, ülkemizin çağdaş bir eğitim sistemine kavuşması amacıyla eğitim alanında başlatılmış olan reformlar bugün hala devam etmektedir. Ülkemizdeki insan kaynaklarının en verimli şekilde kullanılabilmesi için öğretmenlerimiz, bin bir zorluk ve fedakârlık içerisinde yurdumuzun dört bir köşesinde geleceğimizin teminatı gençlerimize kalkınmanın, ilerlemenin, bilimin ve medeniyetin ışığını yaymaya gayret göstermektedir. 

Milli birlik ve bütünlüğün sağlanmasında en önemli aktörlerden biri olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaki erdem ve insani değerlere ulaşması konusunda da çok önemli roller üstlenmişlerdir. Öğretmenlerimiz, içinde bulunduğu şartlar ve imkânlar ne olursa olsun öğrencilerimize en etkin eğitim-öğretimi vermeye; onları bilgili, donanımlı ve çağdaş düşünebilen bireyler olarak yetiştirmeye gayret etmektedir. 

Şuna inanıyoruz ki Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün belirlediği Muasır Medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda Türkiye, gelecekteki hedeflerine; dünyadaki değişime uzak kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Bu vesile ile çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren tüm Öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü’ kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.