ÜLKÜ OCAKLARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

ÜLKÜ OCAKLARI ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Hoşaf ve Ekmek ikramı yapıldı.Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner önderliğinde Ulu Camiye gelen Ülkücü ve Asenalar burada Cuma namazından çıkan vatandaşlarımıza Çanakkale Savaşı’nda askerlerimize verilen menü olan Hoşaf ve Ekmek ikram edildi. Camiden çıkan vatandaşların dualar eşliğinde tükettikleri Hoşaf ve Ekmek ikramına cami dışından da bir çok vatandaşımızın katılım gösterdiği gözlendi.

Çanakkale Savaşı’nda askerlerimizin menüsünü derin duygular içerisinde aldıklarını söyleyen vatandaşlar hassasiyetlerinden dolayı Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığına şükranlarını sunarak Çanakkale Şehitlerimizi saygı ve minnet ile andıklarını ifade ettiler.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada :” Tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferinde zamanın en büyük ordularına karşı kahramanca mücadele veren askerlerimiz savaşta günlerini çoğu zaman bir tas hoşaf ve yarım ekmek ile geçirmişler.Vatanımızın ne zor şartlarda kazanıldığını göstermek,O günün maneviyatını yaşamak ve Aziz şehitlerimizi saygı ile anmak adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın o günün maneviyatını ve zorluklarını bir nebzede olsa yaşadıkları etkinliğimde Aziz Şehitlerimiz için dualar edildi. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak Çanakkale Şehitlerimizi ve tüm Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.