ÜLKÜ OCAKLARI HATAY TARİH YAZDI

ÜLKÜ OCAKLARI HATAY TARİH YAZDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ortaya koyduğu çalışmalarla fark yaratan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner MHP Lideri Devlet Bahçeli’den övgü aldı. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programına katılan Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli, depremin ardından binlerce vatandaşa yardım eli uzatan başta Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner olmak üzere depremin yaşandığı 11 ilin Ülkü Ocakları İl Başkanını sahneye çağırdı. Alihan Döner’in Hatay’da, diğer il başkanlarının da kentlerinde deprem sürecinde örnek çalışmalara imza attığını belirten Bahçeli, çalışmalarından dolayı 11 ilin Ülkü Ocakları İl Başkanına teşekkür etti. Ülkü Ocakları’ndan yetişerek vatanına, milletine her daim hizmet verme yolunda kararlılıkla devam eden İl Başkanlarının yardımlarının yüzbinlerce vatandaşa ulaştığını belirten Bahçeli, 11 il başkanının Türkiye’ye örnek olduğunu kaydetti.
ALİHAN DÖNER HATAY’DA ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATTI
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Hatay’da Ülkü Ocakları bünyesinde imza attığı çalışmalarla takdir topladı. Depremin yaralarının sarılması adına tüm Türkiye’deki Ülkü Ocakları birimlerinden gelen yardımların koordine şekilde vatandaşlara ulaşmasını sağlayan Döner, kısa sürede binlerce vatandaşın ihtiyacının karşılanmasını sağladı. Eğitim faaliyetlerini de sürdüren Başkan Döner, çadırlarda eğitime devam edilmesi için tüm imkanları seferber etti. Tüm birimleriyle sahada olan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, bu çalışmaları ile Bahçeli’den takdir topladı.
11 İLİN BAŞKANI AYAKTA ALKIŞLANDI
MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli bizzat teşekkür ettiği aralarında Hatay’ın da olduğu 11 ilin başkanını tüm katılımcılara alkışlatarak onore etti. Bahçeli, konuşması boyunca yanından ayırmadığı Alihan Döner’i ve diğer il başkanlarının çalışmalarını her cümlesinde takdir ederek Ülkü Ocakları’nın yaptığı çalışmaları önemsediğini bir kez daha gözler önüne serdi. İftar boyunca 11 ilin Ülkü Ocakları başkanlarını yanından ayırmayan MHP Lideri Bahçeli, tüm başkanları tek tek kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.