ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN KIRTASİYE DESTEĞİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanlığı, Hatay’ın, Hassa ilçesine bağlı bir köy okulu öğrencilerine kırtasiye ve hijyen malzemesi desteğinde bulundu.

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Alihan Döner gerçekleştirilen faaliyete dair yaptığı açıklamada: “Çocuklarımız bizlere, geleceğimiz ise onlara emanet. Onların yüzlerinde bir gülümsemeye, dimağlarında vatan, millet sevgisine dair bir tohuma sebebiyet vermek gayemiz ve vazifemizdir. Evlatlarımızın ruh ve beden sağlığı, kişisel ve akademik gelişimleri hususunda daima üstün gayret sergileyeceğiz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, ismi ile müsemma olarak eğitim ve kültürün teminatıdır.” Dedi.

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’in, bizzat katıldığı dağıtım faaliyetinde sıcak görüntüler ortaya çıktı. Çocuklarla sohbet edilerek, samimi ortamda gerçekleştiren köy okulu ziyareti, öğrencilere hediyelerinin takdimi ile son buldu.

Kırtasiye ve hijyen malzemelerini alan öğrenciler Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’e teşekkür ettiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.