ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLERİMİZİ HATİMLE ANDI

ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLERİMİZİ HATİMLE ANDI

Ülkü Ocakları Hatay İl ve ilçe başkanlıklarının katılımlarıyla tüm şehitler ve yakın geçmişte hayatını kaybeden kayıpların ruhuna hatm-i şerif okutuldu.

İl ve ilçelerdeki Ülkü Ocakları’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen programlara Ülkü Ocakları ailesi yoğun katılım gösterdi.

DÖNER: HATİMLERİ KAYIPLARIMIZIN RUHUNA GÖNDERDİK

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, programlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Hatay İl ve İlçe Başkanlıklarımız’da Ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ve geçtiğimiz günlerde Rahmet-i Rahmana kavuşan acı kayıplarımız: Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfi Nebioğlu Beyefendi’nin babaları Şakir Amca’mızın, Türk Diyanet Vakıf-Sen Hatay Şube Başkanımız Bekir Sağlam’ın, Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları Reyhanlı İlçe Başkanımız Metin Tanrıhan’ın, Hassa Belediye Meclis Üyemiz Ekrem İlkbahar’ın, Geçmiş Dönem MHP Reyhanlı İlçe Başkanımız Ali Hamzalıoğlu’nun aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edildi.

Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Hatimlerimizi merhumların ruhlarına hediye ettik” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.