ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET!

ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET!

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’i makamında ziyaret etti.

HESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Döner’den yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ülkü Ocakları’nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Başkan Döner ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ise, kısa bir süre önce 2 buçuk milyon esnafın üst çatı kuruluşu olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Olağan Genel Kurulu sonrasında yeniden seçilme başarısı gösteren Genel Başkan Bendevi Palandöken’in listesinde yönetim kurulu üyeliğini devam ettirme başarısı gösteren Başkan Teksöz’e görevinde başarılar diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.