Meşale Gazetesi

ÜLKÜ OCAKLARI’NDA TOKDEMİR VE PEKDEMİR ANILDI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDA TOKDEMİR VE PEKDEMİR ANILDI

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir ve Ülkücü Şehit İsmail Pekdemir Hatay Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen programla anıldı.

Hatay Ülkü Ocakları tarafından organize edilen anma programına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Murat Adal, Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Hayri Şahin, ülkücü gençler ve vatandaşlar katıldı. Günün anlamına ve önemine ilişkin konuşmanın gerçekleştirildiği programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hep birlikte duaların edilmesinin ardından Ali Metin Tokdemir’in hayatı hakkında bilgi verildi.

DÖNER: RUHLARI ŞAD OLSUN

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner yaptığı konuşmada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak Merhum Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ali Metin Tokdemir ve Ülkücü Şehidimiz İsmail Pekdemir’i anma programımızı gerçekleştirdik. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Programımıza katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

ALİ METİN TOKDEMİR KİMDİR?

21 Haziran 1959 yılında Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Türkiye’nin çeşitli yerlerinde tamamladı. Eskişehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Tokdemir, Ülkü Ocakları, Ülkücü Gençlik Derneği ve Ülkü Yolu Derneğinin Aydın Şubesinde görev yaptı. Daha sonra Eskişehir Ülkü Ocakları başkanlığına seçildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocaklarının Genel Başkanlığına getirildi. 19-20 Ocak 1990’da Rusların Azerilere yönelik saldırılarına tepki göstererek, Türkiye genelinde Rus zulmünü kınayan mitingler düzenledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.