ÜLKÜ OCAKLARI’NIN DURUŞU TAKDİRE ŞAYAN

ÜLKÜ OCAKLARI’NIN DURUŞU TAKDİRE ŞAYAN

Bakan Çavuşoğlu’ndan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığına ziyaret.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Turan davasının yılmaz bekçileri olan Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu’na ziyaretinde Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik de eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette  Ülkü Ocakları’ndan övgüyle söz eden Bakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı’nın bekası için emek veren Ülkü Ocakları’nın her mensubunun çalışmalarını yakından takip ettiğini beyan etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Ülkü Ocakları’na  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Bakan Çavuşoğlu; “Ülkü Ocakları’nın yiğit gençlerine bizlere gösterdikleri nazik karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Ülkemizin, devletimizin, bekamızın devamı için göstermiş olduğunuz destek takdire şayan. Ülkü Ocakları’nın duruşu takdire şayandır. Milliyetçi Hareket Partisi lideri sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları’nın desteği bizim için çok önemli. Cumhur İttifakımız sadece Türkiye için geçerli değildir. Bizim gönül coğrafyamız dediğimiz yerler, mazlumların olduğu her yer Türkiye’nin ilgi alanıdır. Ülkü Ocakları örnek duruşu ile gençlerimizin eğitimlerine verdiği destek ile ve tüm milli manevi konulara gösterdikleri tavır ile çok önemli bir misyon üstlenmektedir. Bu anlamda Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerini önemsiyorum. Hatay’da da çok güzel bir binada önemli projeler gerçekleştirerek gençliğin gelişiminde katkıda bulunuyorsunuz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve cumhur ittifakına  verdiğiniz desteklerden dolayı dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları ile birlikte projeler geliştirmek için de çalışma gerçekleştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

DÖNER: ÜLKÜ OCAKLARI LİDERİNİN EMRİNDE GENEL BAŞKANININ İZİNDEDİR.

Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nun ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı teşekkür konuşmasında; “Ülkü Ocakları’mız k liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın izinde çalışmalarına devam etmektedir. Bizler gençlerimizi milli, manevi duygular ile vatanına hayırlı insanlar olarak yetiştirme gayreti içindeyiz. Biz devletimizin, milletimizin, gençliğimizin yanındayız. Devletimizin ali menfaatleri neyi gerektirirse Ülkü Ocakları olarak biz her şartta devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün de bunun timsali olarak bizlere yapmış olduğunuz ziyaret bu birliği biraz daha perçinlemiştir. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımızı iletiyoruz” dedi.

Başkan Döner, ziyaretin anısına Bakan Çavuşoğlu’na Kuranı Kerim ve Ülkü Ocaklarının gençliğe armağanı olan hızlı okuma ve anlama programı Odak 2023’ü takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.