UND BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ PLATFORMU KAHVALTIDA BULUŞTU

UND BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ PLATFORMU KAHVALTIDA BULUŞTU

Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyeleri değişim yanlısı ‘’Birlikte Güçlüyüz’’ platformunun düzenlemiş olduğu istişare kahvaltısına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahettin Eskiocak ve UND üyesi firma temsilcileri yoğun bir şekilde katılım gösterdi.

Birlikte Güçlüyüz platformu adına Dağlı Ulus.Nak.yönetim kurulu başkanı  Metin Dağlı ; Bilindiği üzere 24 haziran günü yapılacak olan genel kurula , katılımcı bir yönetim anlayışı ile birlikte yönetmek için Birlikte Güçlüğüz platformu olarak yönetime talibiz .Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.Birlikte Güçlüyüz platformu olarak yapacaklarımızı bir manifesto ile açıkladık ve bu manifestoya Birlikte Güçlüğüz platformu sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.Arkadaşlar ,Tüsiad Yönetim Kurulu Başkanının adını aramızda bilen var mı? Görüldüğü üzere 4.500 e yakın şirketi temsil eden, kamu dışı milli gelirin % 50 sini oluşturan ,Dış Ticaretin % 85 ini gerçekleştiren , Kayıtlı istihdamın % sini sağlayan ve Kurumlar Vergisinin % 80 ini ödeyen bir derneğin Yönetim kurulu başkanını hafızamızda tutamıyoruz ,Nedenine gelince bu Patronlar Kulübü nün her 2 yılda bir genel kurul yapması ve yeni yüzlerden oluşan yönetimin işbaşına gelmesindendir.Bu arada Tüsiad Başkanımız Sn. Simone Kaslowski dir. 2018 de görevi hemşerimiz Sn Erol Bilecik’ten devralmıştır.Birlikte Güçlüyüz Platformunun yönetiminde yapılacak en önemli şey ,Kurumsallığı pekiştirmek adına UND Başkanlık sürecini en fazla 2 dönem ile sınırlandırmak ve her genel kurulda yönetim kurulu üyelerinin 2/3 ünü değiştirerek ,yeni fikirlerin yeni yöneticilerin ve gençlerin önünü açmak olacaktır .dedi.

  Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahettin Eskiocak ise Sivil Toplum örgütlerinde değişimden yana olduğunu ,değişimin sektörlere heyecan ve yeni fikirlerin sektör adına başarıyı getireceğini söyledi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise Nakliye sektöründen gelen Kamyoncu , Şoför ve Nakliyeci bir arkadaşınız olarak bu sektörle gurur duyduğunu ,bu camianın mensubu olmaktan onur duyduğunu ifade etti .Sözlerine bildiğiniz gibi Şoförler odası ,HESOB Başkanlığı ,Milletvekilliği ve son olarak Antakya Belediye Başkanlığı görevlerini bu camianın içinden biri  olarak yaptığını,24 Haziran da yapılacak UND Genel Kurulunun şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.Bu arada istişare kahvaltısında dışarıdan herhangi bir tedarikçinin veya şehir dışından bir üyenin olmadığı gözlemlendi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.