Üniversite öğrencileri çocuk hasta odalarını süslüyor

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Umudu Seviyorum” projesi kapsamında Yayladığı Devlet Hastanesinin çocuk bölümü odaların duvarlarını resimlerle süslüyor.

Üniversite öğrencileri çocuk hasta odalarını süslüyor

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Umudu Seviyorum” projesi kapsamında Yayladığı Devlet Hastanesinin çocuk bölümü odaların duvarlarını resimlerle süslüyor. 

Bir grup öğrenci, “Umudu Seviyorum” projesiyle Yayladağı Devlet Hastanesinin çocuk bölümü duvarlarına gönüllü olarak çizimler yapıyor.Şu ana kadar dört odayı süsleyen öğrenciler, duvarları kuş, kelebek, arı, bulut, güneş, palyaço, gök kuşağı ve çizgi film karakterleri gibi resimlerle süslüyor.

Yayladağı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim görevlisi Hatice Ceylan Kocaoğlu yaptığı açıklamada, bu projeyle hastalıklarla mücadele eden çocukları gülümseterek umut dalını kendilerine uzatmak istediklerini söyledi. Proje gönüllülerinden 1’inci sınıf öğrencisi Beyza Bakışkan da, amaçlarının hasta çocukların odalarını süsleyerek onları bir nebzede olsa yalnızlık hissinden kurtarmak olduğunu ifade etti.  (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.