Meşale Gazetesi

ÜNLÜ OYUNCU MERT FIRAT’TAN BAŞKAN GÜZEL’E ZİYARET

Ünlü ve sevilen oyuncu Mert Fırat, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti.

ÜNLÜ OYUNCU MERT FIRAT’TAN BAŞKAN GÜZEL’E ZİYARET

Ünlü ve sevilen oyuncu Mert Fırat, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i ziyaret etti. Defne Belediyesi Harbiye Ana Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette Mert Fırat’a  Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Itır Erhart ve Defne Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.Başkan Güzel ve ekibi tarafından oldukça sıcak karşılanan oyuncu ve aynı zamanda BM İyi Niyet Elçisi Mert Fırat, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e Türkiye’nin ilk sürdürülebilir müzik festivali FestTogether’ın 2020’de yapılacak Hatay ayağı ile ilgili bilgi verdi.

FESTTOGETHER 2020 HATAY’DA GERÇEKLEŞECEK

Atso, Alikev ve Mert Fırat öncülüğünde, Defne Belediyesinin de paydaşı olduğu “FestTogether 2020” Defne Atatürk Stadında gerçekleşecek.Ülke genelinde düzenlenen ve arkasında ciddi derecede atık bırakan festivallere karşı ‘Müzik Festivalinde Sıfır Atık Seviyesini Yakalamak’ amacıyla düzenlenecek olan FestTogether’da tüm atıklar dönüştürülerek ‘Sıfır Atık’ seviyesi hedeflenecek.FESTTOGETHER’ın en önemli amacı müziğin birleştirici gücünü kullanarak ekolojik bilinci yükseltmek. Hedefler ise Sıfır atık seviyesini yakalamak; Geri dönüşümü ön plana çıkarmak; Küresel ısınmaya neden olan karbon ayak izini düşürmek; Sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekip farkındalık yaratmak.Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, böyle güzel ve anlamlı bir projeye destek vermenin kendilerini  mutlu ettiğini dile getirerek:“Ali İsmail Korkmaz Vakfı, İstanbul Bilgi Üniv. Prof Itır Erhart ve kıymetlı oyuncu Mert Fırat işbirliğiyle; Defne Atatürk Stadımızda yapılacak olan “Festtogether 2020 Hatay’’ organizasyonunun paydaşı olmaktan ötürü gururluyuz.Emeği geçenlere teşekkür ediyor, nice ortak projelerde buluşmayı ümit ediyoruz.” sözlerine yer verdi.Başkan Güzel, herkesin beğenerek izlediği oyuncu Mert Fırat’ı Defne Belediyesinde ağırlamış olmaktan ötürü ayrıca gurur duyduklarını belirterek; “Kendi memleketimizden böylesine sevilen, beğeni toplayan, oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip bir sanatçı çıkarmış olmamız gurur verici. Değerli Hemşehrimiz, Sevgili Mert Fırat’a nazik ziyareti için teşekkür ediyor, kariyerinde ve sanat hayatında başarılar diliyorum.” dedi.
Yeni görevinde Başkan Güzel’i kutlayarak başarılar dileyen Oyuncu Mert Fırat; misafirperverliklerinden ötürü Başkan Güzel ve ekibine gönülden teşekkür etti.Ziyaret sonrasında Başkan Güzel, FestTogether 2020’nin yapılacağı Defne Atatürk Stadı’nı gezdirdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.