ÜRETEN TOPLUMDAN TÜKETEN TOPLUM HALİNE GELDİK

ÜRETEN TOPLUMDAN TÜKETEN TOPLUM HALİNE GELDİK

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği HASİAD Başkanı Murat Hayzaran Beyzade Fm Tv’nin konuğu oldu.Haftanın Dosyası programında Serkan Uğraş’ın sorularını yanıtlayan Hayzaran, “Üretici, devletin teşvik ve destekleriyle üretim yaptığında makul rakamlarda üretir ve tüketiciye sağlıklı ürüne ulaşmış olur” dedi.Üreten toplumdan tüketen toplum haline geldik diyen Hayzaran, üreten ülke olursak ithal etmeyiz. Pandemi bize tarımın ne kadar önemli olduğun gösterdi” ifadelerini kullandı.

HASİAD OLARAK HER SEKTÖRÜN SORUNLARINI TESPİT EDİP İLGİLİ YETKİLİLERE SUNUYORUZ

HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, yaptıkları çalışmalardan da bahsederek “Her sektörün sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde mobilya sektörünün yaşadığı sorunların çözümü ile ilgili tespitlerimizi yapıp sonuç bildirgesiyle dosya halinde ilgili yetkililere sunup takipçisi olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

SURİYELİLER ÜLKELERİNE DÖNSÜN İSTENİYOR PEKİ SURİYE GÜVENLİ Mİ?

İNSANLARIN GÖRÜ DÖNÜP SÜREKLİ YAŞAYACAĞI BİR BÖLGE YOK!

Suriye’ye olası operasyon için bölgede bulunan Milli Gazete muhabiri Furkan Erten son gelişmeleri Beyzade Fm Tv’ye değerlendirdi.“Haftanın Dosyası” programında Serkan Uğraş’ın “Ülkemizde bazı kesimlerden tarafından Suriyeliler geri gitsin deniliyor, peki Suriyeliye güvenli mi sorusuna, Milli Gazete Muhabiri Furkan Erten, “Ülkemizdeki Suriyelilerin topraklarına geri dönmek istediklerini düşünüyorum ama Suriyelilerin dönebileceği sürekli yaşayacağı şuan için güvenli toprak yok.m Bayramda gelip 1 hafta kalıp duş dahi alamdan tekrar Türkiye’ye dönüyorlar. O yüzden bu insanlar çocuklarını alıp kaçmışlar. Değerlerimize saygısızlık yapanları ayrı tutarak konuşuyorum, insanların geri dönüp yaşayacağı bölge yok” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.