USTA RESSAM ÜNAL KUŞ’TAN SOLO RESİM SERGİSİ

USTA RESSAM ÜNAL KUŞ’TAN SOLO RESİM SERGİSİ

Resim alanında yaptığı birbirinden muhteşem eserlerinin yanı sıra elde ettiği ödüller ile bilinen Usta Ressam Ünal Kuş’un Solo Resim Sergisi sanatseverler ile buluştu. Adana Korart Galeride gerçekleşen resim sergisine bölgemizin başarılı ressamlarından olan Selmani Baki Kocaispir başta olmak üzere bir çok ressam ve sanatsever katıldı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Ressam Ünal Kuş’un tabloları sanatseverlerin gösterdiği  yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı.  11:00 ile 17:30 saatleri arası  açık olan Solo Resim Sergisi 26 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.

Solo Resim Sergisi ile uzun bir aradan sonra bir sergide  sanatseverler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Ressam Ünal Kuş yaptığı açıklamasında:” Pandemi süreci ve sonrasında yapmış olduğum tablolarımın yer aldığı serginin gömüş olduğu ilgi beni fazlası ile onurlandırmıştır. Ağırlıklı olarak porte çalışmalarımın yer aldığı sergide duygusal ve insanı iç dünyasına yolculuk ettirecek çalışmalarım yer almaktadır. Sergi hazırlık aşamasında her daim yanımda yer alan kıymetli ressam dostum Selmani Baki Kocaispir başta olmak üzere Korart Galeri işletmecisi ressam Rahime Korkut’a , Bizleri yalnız bırakmayan tüm ressam dostlarıma ve sanatseverlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sergimi gezmek isteyen herkesi 26 Kasım tarihine kadar Adana Korart Galeriye bekliyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.