“ÜSTAD TÜTÜNCÜOĞLU DOĞUŞ MEDYA EKRANLARINDA”

“ÜSTAD TÜTÜNCÜOĞLU DOĞUŞ MEDYA EKRANLARINDA”

Hatay’ın yetiştirdiği önemli tarihçi, bürokrat ve eğitimcilerinden olan Ali Rıza Tütüncüoğlu, Hatay’ın yeni ekranı Doğuş TV’de yayın hayatına “Sözün Özü” programıyla başladı. Hayatı eğitimle, bürokrasiyle, tarihle iç içe geçen Tütüncüoğlu, engin birikimi ve deneyimiyle bilinmeyen konu ve konuklarla sizlerin huzurlarınızda olmaya devam edecek. Sosyal medyadan yayınlanacak programda gündeme yönelik konuların yanı sıra izleyicilerin soracağı sorular cevaplanacak.

PROGRAM SES GETİRDİ

Bilinmeyenlerin konuşulacağı, sır perdelerinin aralanacağı ve çok seveceğiniz “Sözün Özü” programı çok yakında sosyal medyadan duyurularak yayına başladı ve ilk program ses getirdi. Geçmişte Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü döneminde Hatay’dan çok sayıda sporcu yetişmesine, yarışmalara Hatay’dan çok sayıda sporcu gönderilmesine, futbolcuların mahkum oldukları çamurlu sahalardan sentetik çim sahaya kavuşmalarına katkı sağlayan ve hemen her Hataylının yakından tanıdığı Ali Rıza Tütüncüoğlu ile “Sözün Özü” programı, sadece Doğuş TV’den naklen yayınlanacak. İlk Programını ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile başlayan Program farklı konuklar ve konularla devam edecek.
Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.