USULSÜZLÜKLERİN HER ZAMAN KARŞISINDA OLACAĞIZ

USULSÜZLÜKLERİN HER ZAMAN KARŞISINDA OLACAĞIZ

Geçtiğimiz gün Gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı sosyal medya hesabından yazdığı Antakya İlçesi Ürgen paşa mahallesi 75.Yıl Bulvarı No:36 üzerinde bulunan Antakya Kitap Kırtasiye mağazasına ait usulsüzce yapılan işletme markasını taşıyan sundurmanın mevzuata etik olmadığını ve bu hususta ilgili Belediyeyi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünü göreve davet ederek Cimere’de şikayet edeceğini yazmıştı.

Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına çözüm noktasında öncü olan, gerekli şikayet ve temennileri değerlendirip vatandaş odaklı çalışan Antakya Belediyesi Başkanı, İdari kadrosu ve personelleri ile en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını açıkça görmekteyiz.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı’nın sosyal medya hesabından yazmış olduğu ihbarı Antakya Belediyesinin ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün değerlendireceğini ve diğer işletmelerin hakkını ve hukukunu koruyacaklarını ve bu konunun takipçisi olacaklarından da hiç şüphemiz yoktur.

Ayrıca yapılan bu haberimizin Antakya Belediyesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Cimer’e yapacağımız şikayet ile de göz önünde bulundurulması ve dikkate alınacağından hiç şüphemiz yoktur. Hatay Meş’ale Gazetesi olarak bu konunun yakın takipçisi olacağımızı bu usulsüz yapının bir an evvel kaldırılmasını talep ediyoruz. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.