VAKIFTAN ŞEHİTLER ADINA ET HAYRI

VAKIFTAN ŞEHİTLER ADINA ET HAYRI

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hatay şubesi Şehitler haftası münasebeti ile İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine Şehitler adına et göndermek üzere 6 büyük baş hayvan kesimini gerçekleştirdi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileler Hatay Vakfı il Başkanı Ahmet Ayaz, sosyal sorumluluk projelerin en önemlisinin de Şehitlerin adına vatandaşlara destek vermek olduğunun altını çizerek “Ramazan münasebetiyle 5 bin 500 adet kolinin dışında 6 büyükbaş hayvan kesimi yaptık” dedi. Vakfın hayırseverlere aracılık ettiğini belirten Başkan Ayaz “Kesimi gerçekleştirilen 6 baş hayvanın etleri vakıf gönüllülerimizin katkılarıyla hazırlanarak paketlendi. Araçlara yüklenerek belirlenen ihtiyaç sahibi aileleri ulaştırılmak üzere evlerine teslim ediyoruz. Vakfımızı aracı olarak tercih eden tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, Allah hayırlarını kabul etsin” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.