“VALİ BABAMIZ “TAMAM” DERSE SORUN ÇÖZÜLÜR”

“VALİ BABAMIZ “TAMAM” DERSE SORUN ÇÖZÜLÜR”

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan ve içler acısı halde hizmet vermeye devam eden sebze hali yıllardır çözüm bekliyor. Hal esnafı, Hatay’ı baştan başa dönüşüm içine alan Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın duruma el atmasını istiyor. Dokunduğu her yeri cennete çeviren Vali Doğan’ın tek kurtarıcıları olduğunu savunan hal esnafı Rahmi Baba diye hitap ettikleri Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan kendilerine uzanacak bir yardım elini bekliyor.

Vatandaşlara pislik içinde hizmet veren ve hijyenin son derece önemli olduğu dönemde tüm Antakya’nın sebze-meyvesinin geçtiği halin durumu yıllardır çözülemiyor. Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilimize atandığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve sorunlara kısa zamanda getirdiği çözümler ile takdir toplayan Vali Doğan’ın oluru ile kısa zamanda Hatay’ın modern bir sebze haline kavuşacağını belirten hal esnafı ve vatandaşlar, yaptıkları açıklamalarla Vali Doğan’a seslendiler.

VATANDAŞLAR VE ESNAF YENİ HAL İSTİYOR

Konunun merkezinde bulunan esnaflar ve halden alışveriş yapan vatandaşlar, sebze haliyle ilgili yaptıkları açıklamalarda, “Bizler yıllardır buradan alışveriş yapıyoruz. Her taraf çamur, yıkık durumda. Hiçbir düzen yok. Yıllardır keşmekeş içindeki hal yeni yerine taşınmayı bekliyor. Hatay’ın en merkezi yerinde ortaya çıkan bu görüntüler Hatay’ın imajına yakışmamaktadır. Özellikle EXPO gibi bir turizm potansiyeli yaratacak etkinliğin öncesinde Hatay’ın dönüşüm içine girdiği bu dönemde sebze halinin de yeni yerine taşınması gerekmektedir. Hatay Valimiz Rahmi Doğan’dan ricamız, bu konuya el atarak Hatay’ın kanayan yarasına bir an önce neşteri vurmasıdır. Bu işi de yaparsa Hatay halkının gözünde efsane olacaktır” şeklinde konuştular.

ESNAFLAR VALİ DOĞAN’DAN ÖNCÜLÜK BEKLİYOR

Halde uzun zamandan bu yana iş yapan esnaflar da, “Biz bu halin tüm çilesini çeken esnaflarız. Yıllardır bize söz verildi ama tutulmadı. Hatay Valimiz Rahmi Doğan ise şimdiye kadar gördüğümüz yöneticilerden çok farklı. Kendisi çok icraat yaptı ama konuşmadı. Sadece işini yapmaya adapte olmuş durumda. Her kanayan yaraya anında çözüm üretiyor. Bizim halimiz Hatay’daki en acil çözüm üretilmesi greken yerlerin başında geliyor. Tüm ilin yiyecekleri buradan geçiyor. Özellikle son dönemde hijyenin önemi daha fazla anlaşıldı. Bizler Rahmi babamızdan soruna ilk fırsatında çözüm getirmesini rica ediyor ve halimizin yenilenmesini ve yeni yerine taşınmasını dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.