VALİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

VALİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümü münasebetiyle ülke genelinde düzenlenen “Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında” temalı Liseler Arası Şiir Yarışması düzenlendi.

Yarışmada; Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Betül Kocaman Türkiye Birincisi, yine aynı yarışmanın ortaokul kategorisinde Reyhanlı Mavi Vatan Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Adil Berat Açıkalın Hatay İl Birincisi seçildiler.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Jandarma Teşkilatının 185. yıldönümü nedeniyle Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever ve “Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında” temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencileri aileleri ve öğretmenleri ile birlikte makamında kabul ederek başarılarından dolayı kendilerini ve bu süreçte onlara rehberlik eden öğretmenleri tebrik etti.

REKLAM ALANI

Kabulde Vali Masatlı; “Gösterdiğiniz bu başarı hepimizi gururlandırdı. Yaşadığımız bu zorlu süreçte bir gayret ortaya konularak alınan bu derecelerin çok kıymetli olduğunun bilinmesini isterim” diyerek dereceye giren öğrencilere plaket ve derece ödüllerini takdim etti.Haber Merkezi


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.