VALİ DOĞAN, “AA YILIN FOTOĞRAFLARI” OYLAMASINA KATILDI

VALİ DOĞAN, “AA YILIN FOTOĞRAFLARI” OYLAMASINA KATILDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.Vali Doğan, 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 12.00’de Anadolu Ajansı Hatay İl Temsilcisi Erdal Türkoğlu ve Anadolu Ajansı muhabirleri Lale Köklü ile Salim Taş’ı makamında kabul ederek, AA tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylaması hakkında bilgi aldı.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Doğan, haber kategorisinden Muhammed Said’in “Savaşın Çocukları”, yaşam kategorisinden Burak Milli’nin “Gökyüzü Aydınlatan Şimşekler” ve spor kategorisinden ise Mustafa Çiftçi’nin “Keyfim Yerinde” başlıklı karelerine oy verdi.

“Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılarak farklı kategorilerde oy kullanan Vali Doğan, “Fotoğraf karelerine baktığımızda, Anadolu Ajansı’na mensup arkadaşlarımızın haber, yaşam ve spor kategorilerinde çok güzel kareler yakaladığı görülmekte. Çekim yapan arkadaşlarımızın gösterdikleri çaba ve profesyonellikleri hemen göze çarpıyor. Aralarında seçim yapmak oldukça zordu. Şahsım olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.