VALİ DOĞAN BAŞKANLIĞINDA, PROTOKOL İMZALANDI

VALİ DOĞAN BAŞKANLIĞINDA, PROTOKOL İMZALANDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği tarafından Kumlu ilçemizde yapılacak olan 12 derslikli ortaokul yapımı için protokol imzaladı.

Valiliğimiz Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda Vali Rahmi Doğan başkanlığında, Kumlu ilçemiz Killik mahallesinde, İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği tarafından yapılacak olan 12 derslik ortaokul yapımı için imza töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleşen imza töreninde Vali Doğan, “İlimizde yaşayan Suriyeli misafirlerimizle birlikte Suriye’nin Afrin ve İdlib bölgelerinde yaşayan Suriyelilerinde ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Suriye’de başlayan iç savaşın ilk günlerinden bu yana Türkiye olarak savaş mağduru Suriyelilere tüm imkanlarımızla destek veriyoruz fakat STK’ların yapmış olduğu bu tür çalışmalarda yükümüzü hafifletmekte. Dolayısıyla yapmış olduğunuz faaliyetler bizler için çok önemli, bu sebeple sizleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Protokol imza törenine Vali Doğan’ın yanı sıra Vatan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammad Rami Alaswad, Kumlu Kaymakamı Erinç Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.